Pages

Tuesday, March 19, 2013

Hai Rindu Kat Kite tak??

Hello Almaripink...


Sibuk dengan anak-anak kah?
Sibuk dengan kerja kah?
Tidaklah terlalu sibuk
Masih jalan-jalan tengok blog,baca info yang berguna
Cuci mata sikit...oh masih :D
Disamping perasaan gembira dan bersyukur....terasa lengkap hidup ini melalui  hari-hari dengan hadirnya orang-orang yang tersayang di sisi

Rasanya bagai tidak mahu tinggal walau 1 saat pun saat-saat
bersama mereka yang sedang membesar ini
Elysha 22.5 ini masuk 4tahun
Eilham 11.5 ini pula nak masuk 1tahun sungguh pantas masa mengejar
Tahun ini tak ada plan apa-apa untuk mereka lagi
Kita sambut biasa-biasa sahaja ya anak-anak ibu
arwah abah 29.5 ini pun baru genap setahun....
masih teringat lagi tahun lepas macam mana aku masih dalam pantang lalui semua ini.....al-fatihah

Perjalanan BF eilham alhamdullilah masih ada rezeki untuknya...terima kasih,terima kasih masih memberi rezeki kepadaku ya allah


Elysha ohhh my my...budak ini memang macam2 sekarang ini
semalam cuti el saja2 ambik el memang syaiton kenn  :)

ibu:elysha pergi mandi!!!
elysha:ok
ibu:elysha asal lama sangat,jangan main AIR yaaaa!!!
elysha:mana ada elysha main air,elysha mandi lah ini
ibu:Fuhhh

elysha:ibuuuuu ibuuuu elysha tertelan gula-gula uwekk uwekk(sambil buat muka gelabah nak keluarka gula2)
ibu:sumpah aku lagi gelabah,aku masuk kan tangan dalam mulut dia,sebab nak keluarkan gula2 tu..eddie lagi gelabah,malasnak cerita,abahnya lagi gelabah piang...
elysha:dah dah ok,tak per nanti gula2 ni cair ibu
ibu:OH MY My rasa macam nak ahai lah ko elysha

macam-macam lah makin dah nak besar ni......

dah lama tak upload pict kan :) ni pict masa cuti2 kat Johore n  PDre hari tu

1 comment:

  1. sebuah keluarga yang bahagia...

    salam dari saya

    ReplyDelete