Pages

Friday, January 11, 2013

Harap dapat mengapai bintang yang terukir itu

Hello almaripink..

To do 2013

Tukar hf Note2 bye2 blackberry(bb ni makin lama makin tak boleh blah)
-(wang tabungan hampir2 berjaya nak beli ni horayy

Pindah Rumah Sendiri
-Hopefully rezeki murah tahun ini dan di permudahkan segala urusan,tak sabar nak tunggu rumah siap di atas tanah sediri(kalau tak dapat siapkan tahun ni pun takpe sebab plan buat rumah memang nak slow2 kayuh)

Pergi Cuti2 Malaysia
-Tengah plan nak pergi mana

Cari Sekolah Eca
-semoga di permudahkan urusan memilih sekolah untuk my elysha nanti

Susukan Eilham Sampai 2thn
-terima kasih allah kerana rezeki eilham masih ada sehingga hari ini

Tambahkan Simpanan lagi lagi dan lagi
-harus gigih simpan duit dalam bank anak2(bank sendiri leh pergi shopping he he astagfirullahaladzim)

Kurus(emm mmg susah)
-malas nak cerita

Nak Tukar kereta
-alhamdullilah satu kereta dah settel byr,lagi satu bln 3 ni habis,horay tu jer lah harta yg sempat ada masa kami bujang dulu alhamdulliah lega weh tak yah asing2 duit keta lg..kalau ada rezeki nak ambil kereta yang lebih selesa pula in sha allah

Rezeki kerja yang lebih
-in shaa allah,penantian itu akan berakhir,

Kita hanya merancan allah yang tentukan setiap keadaannya..,bagi aku tahun 2012 adalah tahun yang betul2 aku di uji untuk menjadi orang yang lebih kuat sebab tanggunjawab semakin besar nak di pikul...

ya allah datangkan kami hari2 yang gembira dan murahkan rezeki kami,seandainya sebaliknya,tabahkan lah hati2 kami untuk redha akan ujianmu

Pisss yo :p
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment