Pages

Friday, December 21, 2012

Scaling Gigi mood PINK

Hello Almaripink...

Bila kali terakhir pergi check gigi?haaa bila?
Di sebabkan macam dah lama,so aku  ada buat temujanji,hari ini adalah harinya

Niat sebenar nak kasi tahu klinik Dr Fauziah ni sangat PINK
Harga ok ,Doctor baik,perempuan sangat lemah lembut
so dia akan buat kerja sangat la lemah lembut,tak adalah korang darah gemuruh sangat(cakap kat diri sendiri sebenarnya ni)


sumber pict:pnibushop(Dr Fauziah punya blog)

aku ada snap pict tapi sebab tak ada kesabaran :P tak sempat pict nak transfer ke pc,so next aku letak ek,tak ada kerja  pun satu petang-petang buta ni kennn
so marilah mengupdate blog ini


No comments:

Post a Comment