Pages

Tuesday, December 04, 2012

MACAM CREPE

Hello Almaripink...

Mari nak kongi sesuatu yang terindah,ini memang tengah pemesames so siapa yang kurang kerajinan macam i,harus la order-order tunjuk-tunjuk sahaja
agak mahal tapi setap so macam tak kesah
tetiba esok nak ambil kisah pula,sebab kawan ambil order lagi dan rasa nak veli fuhh

Siapa yang tangan masterchef cer lah korang cari buku tu
Bermacam crepe ada paling tak tahan yg aku kiss tu fuhhhh Tutty Fruity oulss nak!!!
Dalam ini ada resepi untuk anak-anak yang cute-cute juga
So macam tak rugi kot  kalau beli
Harga RM5.90 murah ken Disember punya keluaran

vai-vai

1 comment: