Pages

Monday, November 26, 2012

Campur Aduk Kenduri Kendara Siap

Hello...almaripink eca&eam in da vlog fuhhh anak baru dua. Pict  dah beribu ,kat  blog pun asik lah saje nakbercerita pasal mereka..fuhhh tarik napas lagi,semput taip pun dah semput,eilham votak lagi masuk ni dah 3 kali votakkan..
.
Pengaruh cartoon. Thomas&friends huuuuu
Anak bujang saya


Aktiviti mak dan anak-anaknya,pergi kenduri kendara kendiri sepupu sepapat..one nation emcee& Pawana in date blog :)


masa sangat terhad,so pict haruslah sekali selambak  :) sangat membz kenduri sana sini,bulan ni jer dah full house,rewang-rewang(hurm macam nenek2 kan tak leh cakap mak2 sebab memangfdah mak2 ken,kawin ngan orang jawa haaaa ni makan dia hwhwhw ni gelak ker apa....nanti kita nak shared tag2 yang comel yang kita buat tuk sepupu2 kita punya kenduri adohainyer pun,jemputan dorang semuanyer main ribu2,padahal sunat,fengsan mak kau ni,next week ada lagi jemputan 2500 kenduri sunat ok...

jom fengsan sama2.....haha

bye



No comments:

Post a Comment