Pages

Tuesday, August 07, 2012

PERASAAN INI DATANG LAGI,YEAH TORA DATANG LAGI

Hello Almaripink...

Perasaan ini macam ini dah pernah rasa 3 tahun lepas,sekarang ini rasa tu datang lagi
serius tak suka perasaan macam ini,perasaan sedih bila nak hantar anak ke taska,lagi sedih kerja start next week,betambah-tambah sedih next week dah nak raya weh orang sibuk nak cuti raya asal aku sibuk baru nak start kerja rasa down sgt ok hahaha
kenapa tak sambung cuti jer???
cuti tak banyak dah masa preggy selalu ponteng keje hehe,lepastu nak raya nak apply cuti lagi,balance2 tu nak guna untuk kecemasan contoh kalau nak pergi holiday ker haha(tu bukan kecemasan)
kalau sambung cuti takut kelamkabut plak sebab nak settelkan hal eilham lagi dia takmo hisap susu pakai botol susu hurmm
baik settelkan sebelum raya tenang sikit nak raya nak main bunga api
Raya macam-macam nak fikir(padahal tak ada apa pun saja-saja penuhkan otak dengan berfikir itulah aku)

tadi dah hantar eilham kat taska,menitik-nitik air mata jatuh masuk kereta nangis lagi lagi,eddie ada cakap nanti saya dah kaya awak berhenti kerja bagi saya masa setahun dua ya hurmm muntah

saya doakan awak berjaya eddie anwar moga rezeki awak murah hurmm saya nak jaga anak-anak kita sendiri,..perasaan tengah sedih memang akan keluar ayat-ayat manis ini...semoga satu hari nanti semua ini akan jadi mimpi yang indah :)


-stok susu saya tak banyak macam orang lain,ini jer yang saya mampu,displin sangat out byk skip pump-

-love rainbow coller bag Autumnz  & love to Jinglejungle awesome mom coller bag
(Violet),black colour from Fabulous Mom-

 my eilham jazli hope u behave

my elysha maisara,goyang kaki minah ni


ok bye oulss

1 comment:

  1. Byknye susu...srnk tgk.xpenah rs pengalaman mcm ni.

    ReplyDelete