Pages

Friday, July 13, 2012

SURI ITU INDAH

Hello Almaripink...
Tempat ini pasti akan di rindu nanti
Habis pantang dah balik rumah hari tu,bila ada masa free setelah settel semua urusan rumah anak-anak,suami, tak kira jam berapa pun,sudut ini lah aku melepak me ON9 kan diri,kadang2 pam susu pun kat sini
cuma nak saja nakcakap best duduk rumah,best jadi suri rumah
nak pohon doa semoga suatu hari nanti suami jadi kaya boleh berhenti kerja, hehe boleh macam tu :)

auww....moga satu hari nanti saat itu akan tiba....

p/s:kalau eddie baca entry ni mesti macam nak lempss je aku kan hahaha...ni ayat akan di keluarkan ,boleh duduk rumah tapi no shopping2 setiap detik,setahun sekali jer boleh shopping...setahun sekali macam shopping raya jerlah tu...macam tak sanggupkan :D insyallah kalau ada rezeki aku di cabang lain bye2 kerja :)

No comments:

Post a Comment