Pages

Thursday, July 19, 2012

20 by Rizalman, Exclusive Collection for Tesco

Hello Almaripink...



This Raya season, you will be able to don designer baju kurung and kebaya from Rizalman at affordable prices

wooow rata-rata orang dah sibuk cakap pasal ni,desinge ni semua boleh dapat kat TESCO woooow,harga boleh tahan standart dengan harga baju kurung yang ada kat luar-luar sana(tapi bagi aku harga dia still mahal)

suka sangat-sangat paling bawah kanan tu warna coklat uhu tapi harus sedar diri...size byk dah elek,dah try tak muat tang montot yang macam belon udara ni,kalau montot ni kecik lagi sikit dah ngam dah tak payah nak oter2 (tol ker ejaan dia tu)lagi,sebab colour tu sama ngan colour baju melayu eddie n eilham yang baru beli...tiba2 nak stress nak kena cari warna macam tu kat mana ermm...warna ni memang susah carik

ok nak gi jakel or gulatis nak cari kain nak buat colour n desinge macam tu
bye

p/s:ko ingat ko artis :D

3 comments:

  1. aku pon belom ade baju raya

    ReplyDelete
  2. kitenye bj raye da siap. t-shirt, kain batik n stokin. siap dgn bahan dandanan lg kat dahi.hihihih....

    ReplyDelete