Pages

Thursday, June 07, 2012

RINDU

Hello Almaripink...

Rindu nak menulis kat blog ni
Tapi lebih Rindu lagi kat arwah abah....
Besar tanggungjawab lepas ini,menjaga adik2

abah(bapa mertua)pergi pada tarikh 29.5.2012 dan pada tarikh itu jugalah adalah hari kelahiran dia...ya allah..setiap tahun tarikh itu takkan kami lupakan...insyallah tiap2 hari juga akan kami titipkan doa untuk mu abah...

rindu rindu sangat-sangat
elysha lagi rindu kat atok...last permintaan abah nak jumpa cucu sulungnya,abah cakap rindu sangat kat elysha,tapi tak sempat..dalam sebulan abah dah jumpa elysha banyak kali,tapi still cakap rindu sangat-sangat kat elysha,tu lah satu tanda yang macam pelik aku tengok abah,selalu sekali dah jumpa abah dah ok,dia cakap benda yang sama setiap kali jumpa elysha,abah tahu abah nak pergi tinggalkan kami...
abah tak sakit,cepat semua ni berlaku,ya allah itu qada dan qadarmu kami percaya,kami redha...


al-fatihah

2 comments:

  1. al-fatihah buat arwah..
    moga rohnya aman bersemadi bersama penciptaNya..

    ReplyDelete
  2. Al-fatihah. takziah ezy, smge rohnye dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.insyaAllah...amin.

    ReplyDelete