Pages

Monday, April 16, 2012

Hatiku yang kaku

Hye almaripink...


Halo halo halo...
Bulan yang sangat mem bz bz
Kat opis tak abis2 5S, hetcuuu 5S
Rasa macam boleh terberanak nanti
Walaupun due date next month hehe
Now baru 33week nak msk 34 Tiba-tiba sudah ada rasa Braxton Hicks contraction yang manja...manja kau kata :)
Sekarang tak boleh makan pedas...
Lauk semua stok kanak2 takmo pedas langsung, sebab saat2 macam ni kalau muntah sangat lah azab hehe ya aku still muntah2 sambil nangis hehe,pening hingga ke saat ini,kuat membuang pula dah hujung2 ni...
Ya allah ya allah tu jer aku boleh cakap sangat mencabar kali ni..
Kalau itu bahagian yang aku dapat aku redha...
last trimester ini memang sangat memcabar,semua orang pun akan rasa macam tu jugakan..tiada istilah sweet dream la ko ezy..belakang sangat sakit :) semua itu normal..
Ikut korang jerlah,nak hadapinya dengan normal or tak :)
Banyak2 ibadah...baca segala macam doa...bagi baby dengar zikir2 or ayat alquran..
Dengar lagu maherzain yang baru ni pun ok haha ok tu gurau...tapi ok wat dari dengar eddie main gitar..aku memang alergik kalau dia dah pegang gitar waaaa tak tenang aku..kalau dulu suka kali ni aku suka kutuk serius kusut..(Malam ni nak kena salam minta maaf ni)

Ok bye :) terima kasihlah sebab sudi dengar luahan hatiku yang kaku mak buyung ni
Luv ya eceh mcm tulis surat cinta bagai..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment