Pages

Thursday, March 15, 2012

YANG MANA DONG

Hello Almaripink...

hari ini nak cerita pasal apa ya..
oh ya hari ini hari malas nak buat kerja ,badan macam sakit,tapi tanggan ok jer sihat,kesimpulan dia malas lah tu

sekarang tengah fikir-fikir,macam tak nak fikir panjang pun ada

nak cari stroller atau tak?Baby Court atau macam playpen tu


dulu punya stroller ada warna pink lepastu macam aku tak suka haha boleh,tapi sebenarnya dah patah sikit :)...tiba2 macam dah bekenan sgt stroller ni
Quinny stroller

lepastu nak beli baby court atau playpen tak tau lah benda ni penting ker tak emmm...elysha punya dulu ada lebih kurang macam ni,tapi macam entah tiba2 nak cari yang lain,kenapalah nak membazir huhu


tu jerlah yang beserabut dalam kepala ni....org kata kalau dah 7 bln dah boleh packing2 beg,tu semua lom buat lagi rasa macam awal sangat lagi kalau nak buat


oh ya minggu lepas biras dah selamat besalin,dapat twin boy,semalam baru dorang boleh kuar dari hospital..best tgk twin ni,setakat ni macam nampak abang over nak manja2 hehe adik sangat cool,muka sgt sama haha kembarkanlepas sorang tido sorang lagi jaga,mencabar sangat kalau dapat anak kembar ni kan..tapi BEST ,nak kasi present apa kat anakbuah maklong ni,macam2 nak beli rasanya hehe BEST sebab kembar kena beli sama-sama...tiba-tiba rasa macam banyak nya benda nak fikir hehe,sekarang tak sukalah nak berfikir otak macam dah macam mengecil ermm

4 comments:

  1. kte dah bli bby court sweet cherry..sgt sweet..nk jgk stroller quinny.dah tgk gn hubby,tp price die 2499..howhh..hubby kate nnt die pk dlu..harga camtu cm nk bli motor j..kte bkn org berduweettt...katenyeeww..

    ReplyDelete
  2. mrs amad sweet bby court kamu :)..... actually kite ada simpan duit sikit semata2 nak beli stroller tu hehe,dear bukan rm1399 ker qunny byk jenis saya nak yg paling murah tu :)huhu,hubby dah kasi green light nak tambah,tp still kena pk sbb mcm takut membazir huhu..

    ReplyDelete
  3. hum..aku nk beli stroller jugak tp mayb nti dulu sbb baru beli stroller Tasha ari tuh...playpen/baby court memg cadang nk membeli memandangkan si tasha sgt lasak so xleh nk letak baby kat bawah nti..mau kene lenyek..hehehe..weh aku dah decide nk beli tanamera set bersalin..nk mintak payung incik laki..hahah

    ReplyDelete
  4. eza:tasya punya stroller maclaren ramai ckp stroller brand tu ringgan ok kalau nak travel,tapi aku bekenan sgt dgn quinny huhu..wah bestnya tanamera mahal weh tp mcm best bau spa2..aku mcm nak ambik amway sbb dpt bekung,hari tu punggah2 barang boleh bekung aku dah rapuh koyak sudah,tpaksalah cari lg bekung...tu yg kena pk nak beli gak...amway dgn tanamera harga pun mcm nak dekat2 tu,tp tanamera tak ada bekung huhu..aduh malas nya nak pk nak beli apa hehehe...shaklee lg lom beli..duit2 jatuhlah dari langit heee

    ReplyDelete