Pages

Friday, March 23, 2012

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR

Hello Almaripink...
all about u elysha maisara
tak lama lagi elysha nak jadi kakak/kak long
bila panggil kakak dia suruh panggil kaklong dah panggil kaklong suruh panggil kakak emmm
malam tadi baru sempat buka box2 baju2 elysha masa baby,tiba-tiba air mata bergenang auww sungguh lembut jiwa ini :)
ada sekeping pampers untuk new born pun aku still simpan sebab itu bungkusan pampers pertama aku beli haha 
aduhai elysha betapa sayangnya ibu kat kamu....tapi kenapa nak tabur2 bedak kat atas lantai sebaik ibu tak jatuh tau semalam(sabar2)
kasut-kasut yang comel2 pun masih ada alahai keciknya kaki kamu dulu sekarang tidur suka sepak2 ibu sambil cakap ibu sana sikit ibu sana sikit...sungguh penyabar ibu kamu ni,tidur lah aku hujung2 katil tu..
baju-baju pun ada banyak yang masih elok,bolehlah ibu basuh kasi adik pakai ya...
still tak boleh bayangkan macam mana kalau dia dah ada adik sebab dia,betul2 sangat cengeng sekarang ni merajuk di setiap sudut hurmm

layanlah gambar2 yang macam-macam aksi tak boleh bla tu dengan pakai selipar terkeluar kakilah
senyum tu tolonglah sopan sikit haishh





ok bye....


2 comments: