Pages

Sunday, November 13, 2011

THE WISHING BLISS

Hello Almaripink...

Hye...hari tu dah janji nak buat entry pasal TWB kan...ok ni entry dia,mana yang nak tunang ,nak buat mini pelamin yang sgt simple but reaLly2 nice meh tengok sini...price semua boleh rujuk mereka ya..asha & ninah..nak gubah hantaran bagai serius sangat cantik..puas hati :) ada siapa2 nak buat majlis hujung tahunni atau  next year???mari cuci mata ....then boleh buat keputusan..



 ini link FB THEWISHINGBLISS
ini link BLOG THEWISHINGBLISS

No comments:

Post a Comment