Pages

Wednesday, November 09, 2011

Rabu ini

Hello almaripink...

Update pekembangan diri yang makin kembang ini...

Tak boleh buka peti ais
Tak boleh bau sabun cuci baju dinamo
Tak boleh makan apa pun mesti akan kuar balik kecuali buah itu pon tembikai / tembikai susu jer
Tak suka kuar rumah
Tak suka bantal busuk eca yuckkkss
Tak suka update blog juga ahaha
Tak suka semuanya huwaa

Ok lah tak suka bukan bermakna tak cinta
Bye

permudahkan semua ini ya allah, amin...

3 comments:

  1. wah banyaknye xbole..hehe..sian die....kemabukan teruk eyh..

    ReplyDelete
  2. hahaha.....lagi dahsyat mabuk akak kali ni....semuanya tak leh..apa2pun take care

    ReplyDelete
  3. eza:kau ok ker?tak mabuk ker?kasihanilah aku :)


    ayu:itulah boleh tahan gak tp ok lah..terima kasih ayu pon tekkeh ya rindu la,lama tak jumpa :)

    ReplyDelete