Pages

Wednesday, November 09, 2011

Jom gossip

Hello almaripink...

Aha serius tak menyabar nak update...
Siapa tengok cerita tentang dhia wah best mungkin sebab ada adi putra ada ako dan juga ada nora danish...
aku suka nora sebab dia sangat comel..

Tentang Dhia
Lebih dari bagus dari cerita cinta elysa tu..eh aku macam tak suka gossip bila botak tu macam dah lupa daratan kejap nak becinta ngan org ni kejap org tu..
Fasha mesti bajet hott
Botak mesti macam kejutan budaya

Emm cerita soffiya pon mcm merapu...tiZz dialog dia banyak yang kerass kaku,kelass kau kalau mengutuk kan ezy :p

cerita tetang dhia adalah menepati cita rasa aku haha..

Itu aku la kan korang tak tau la plak aku...setiap orang lain citarasa :)

Lepas cerita nora elyna,ada cerita fasha kerja nyanyi2 pastu becinta dgn ikhram tu apa tah tajuknya..ahhh gila tak best juga....
Tentang Dhia baru aku ada rasa feel balik nak tgk cerita petang2 hari...aktiviti memasak akan jadi huru hara la lepas ni... Aha

Daripada entry aku ni macam seolah2 aku membenci fasha sandha..
Ok memang

Mau meraung fasha baca entry aku ni..

Bye

I love u nora danish
I love u fazura(aha tiba2)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. hoi,,hoi ape kutuk2 abg aril kesayanagn intan payung aku nih?? hahahaha! cite tu mmg cm merapu, bikin aku panas sama itu zila bakarin! tp disebabkan aku suke tgk johan asaari ni ckp kasar2 ala2 bad boy (aku kn suke lelaki bad boy ala2 sahak time remaja dulu..ahahahaha) makanya aku kekal didepan tv mengadap cinta elysa (masz)

    ReplyDelete
  2. wakakah..aku pon like2 botak gak masz...tp sejak dia mcm over memuji fasha tu tiba2 aku tak like hehe.....maafkan aku masz lalalalaaa...

    ReplyDelete