Pages

Wednesday, October 19, 2011

Haa dah RABU

Hello almaripink...

Hye sayang...
I feel good teneneneg...
Walau pun pagi-pagi macam ada sepoii mood ni.....
Oh kehidupan kenapa perlu meyakiti ..
Mungkin ada sebab aku tak dapat nak ukirkan senyuman paling manis bila teserempak dgn kau kat tandas busuk...sebab aku kandung tau suasana pagi memang macam naik sampan mendayung pergi ke pulau perhentian..mintalah paham cik kak
Tapi kenapa tanpa sebab kau tiba-tiba kecoh sibuk nak pahitkan hari rabu aku ni
Coiiii I hate dat gurl very da busuk hati
Hurmm tak baik
Ahhh jangan di kesah resam orang

Sebenarnya aku tak mabuk teruk aku ok..kali ni more more better
elysha dulu serius aku lembik macam jeli-jeli sumi
Selekeh gilak

Makan pon kali ni tak memilih tp kalau nak tu mmg nak la kan
Alhamdullilah kalau begini stay sampai ke due date waah bahagia 10 pon aku cool

Ker mungkin sebab baru lagi...auww janganlah
Kali ni aku sangat gagah ya...rasa macam pakai tanjak bawak keris jer(ok ni dah mengarut)

Ok walau apa pun aku kena ingatkan diri aku jangan terlalu nak emo emo banyak2 sabar..banyak baca alquran,baca buku 101 hadis yang baru beli kat pkns semalam

Paling paling penting haruss ya ya nampak macam ustazah pilihan Wahahaha sweetkan


Ok bye terima kasih sudi baca
Sampai abis
Header ngan background tu nanti2 la aku edit balik serius aku tak bekenan..


P/s:semalam my chenta tgk bola..aku msg suh balik nanti jgn lupa beli kopok lekor terengganu yang sedap muhahaha hangin jer member

Bye



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment