Pages

Tuesday, August 23, 2011

SALAM RINDU

Hello almaripink..

Lamanya tak update blog...rindu
Masa yang sangat mencemburuinya ok
Hope semua sehat ya
Sempurna ya puasa korang ramadan kali ini,
Persiapan raya ok?aku setakat ni 90% tiba2 dah bersemangat nak raya,tapi sedih juga nak tinggalkan bulan ramadan ni tah sempat ker tak bertemu ramadan akan datang...semoga kita semua panjang umur murah rezeki..
Apa kata korang dengar lagu raya serius sampai ke hati terus sampai ke otak terus ada mood raya
Persiapan aku pon sederhana lebih ke baju anak saje..
Tiba2 macam nak cari bunga nak hias kat rumah,dapat sepasu besar penuh bunga2 comel2 pon dah ok,serius aku dah jiwa makcik2 ok mmg dah makcik pon ezy..
Kuih raya pon dah settel jenuh nak membayarnya hehe..kalau di izinkan mggu depan nak buat kuih conflakes dengan adik ipar alah kuih paling senangkan..
Tahun ni raya sini,gigih kena blajar masak rendang ni doa2kan aku bejaya first time raya kena masak sendiri,sebaik ada adik ipar uwaaa nangis tiba2 teringat mak dengan nenek..tik tik airmata jatuh
Insyallah di permudahkan semua...

P/s:rencah segera apa yang best tuk rendang?kuah kacang ada segera tak?masak lodeh ada segera tak hehe buruk perangai semua nak. Segera..lempangkang.
Selamat hari raya maaf zahir batin
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment