Pages

Thursday, June 02, 2011

SELAMBAK-- Elysha kini duatahun

Hello almaripink...
banyak cerita yang dah macam ingat-ingat lupa,maklumlah dah lama baru nak update pasal party birthday elysha ini
masa hari party tu..
Minah ini bangun awal sangat sebab dia sibuk tengok nenek,atuk,ibu,abah,pakucu dia tiup belon,haruslah dia pun sibuk nak tiupkan,orang lain tiup banyak2 belon tak meletop pon,aku konon2 nak last-last tu barulah rasa nak tiup,sekali pecah belon depan muka,okkkk memang dah agak nasib selalu cemburu tau..minah ini siap ejek2 ibu,ibu POOMM!! ibu,ibu POOM....lepas tu buat2 terkejut

jemputan pukul 3,elysha bantai tidur pokol 2.55..........huwaaa dia ngantuk sebab bangun awal...pukul 3.30 orang dah ramai dia still tido depan meja takmau bangun....bangun2 mood sangat tak ok pastu nak potong kek NANGISssssssssssssssssssssssssssssssss kan kan aku penah cakapkan macam entri ini jiwa ibu memang sangat dalamkan :)

alhamdullilah semua berjalan lancar,rezeki elysha pon murah dapat lagi cupcake dan kek lagi,terima kasih cikgu
bila time buka hadiah elysha tiba-tiba  sesuatu perasaan menjelma,rasa macam buka hadiah masa kawin dulu,serius rasa feel itu(ibu ko memang over elysha)

terima kasih kat sedara-mara,sepupu-sepapat,rakan-taulan yang hadir.....

malam pula potong kek untuk emak,abah dan adik ipar semua lahir bulan 5
ELYSHA adalah paling OVER nak potong kek....
tengok pict last tu...

macam-macam sitembun ini,makin dah besar adoiii hai
elysha

bacalah anakku pesanan semperna umur dah meningkat ini

Buah cempedak bentuknya bujur
Sangat disukai oleh semua
Jika kita bersikap jujur
Hidup kita dipandang mulia


Hari malam gelap-gelita
Pasang lilin jalan ke taman
Sopan santun budaya kita
Jadi kebanggaan zaman berzaman



Terang bulan di malam sepi
Cahya memancar kepangkal kelapa
Hidup di dunia buatlah bakti
Kepada ibu dan juga bapa



Air melurut ke tepian mandi
Kembang berseri bunga senduduk
Elok diturut resmi padi
Semakin berisi semakin tunduk



Anak rusa masuk ke taman
Puas sudah orang memburu
Kalau muda jadikan teman
Kalau tua jadikan guru

No comments:

Post a Comment