Pages

Wednesday, June 08, 2011

Red Velvet Cake i like

Hello almaripink.....

kita bercuti hari ini  :P
ok  korang perna makan macarons,masa aku teringin sangat hari tu aku  gi beli kat empire....
tapi sebenarnya bukan nak cerita pasal macarons....macam fesyen juga ikut musim makanan pun apa kurangnya,fesyen makanan sejak dua menjak ini adalah red velvet cake,sana sini sibuk cakap nak rasa,setakat ini yang aku tahu banyak homemade jer kat kedai tak penah jumpa langsung,serius sangat sedap cake ini masa sambut birthday elysha hari tu,aku order untuk cake sambut birthday mak,abah dan adik ipar aku masa tu,oHHh sangat gigil makan cake ini....setap sangat sampai sentap jiwaraga...bukan apa sebab ada orang makan cake cepat muak macam aku la cake cuit-cuit jer lebih,tapi kali ini bukan cuit,red velvet cake telah mencuit hati ku..ok dah sangat over aku ini mari layan pict kasi gigil jantung korang pulak

Red Velvet Cake sesuai juga untuk Anniversary cake
seperti lambang cinta 

3 comments:

  1. asal tak bagi tau beli macaroon tu,nak kirim jugak...empire kat mana...

    ReplyDelete
  2. sedap kan..huhu..sehingga menjilat jari..pastu auni kemain suke macarons tuh

    ReplyDelete
  3. AYU:nak kirim ker hehe

    EZA:itu la sedap sangat....macarons elysha pon suka...nak beli banyak mahal kekke

    ReplyDelete