Pages

Friday, June 03, 2011

DEMAM DATANG BILA PUKUL 7pm

Hello almaripink.........

DEMAM DRAMA NORA ELENA
memang ramai layan cerita ini,salah satu sebab seth tan (aron aziz)wow romantik gila,nora(siti saleha)pun comel,rupa-rupanya Siti Saleha baru berumur 19 tahun dan merupakan adik kepada Sam Bunkface. Patutlah ada muka mix sikit.

cerita novel ini  diadaptasikan dalam bentuk drama nora elena sekarang ini banyak pula cerita novel di jadikan drama...apa-apa pun cerita ini memang best ,boleh buat angau overdose.

ok paling-paling buat angau bila seth beli bunga letak kat bonet semalam aduhai.....serius mesti ramai perempuan sengeh-sengeh....

tak sabar nak tunggu next episod dan the ending....dorang akan dapat baby dan yvonne akan mati pergi bersama cintanya...


p/s:sedihla kalau baca paper sekarang ini macam berita menyentuh hati...dunia kita betul-betul di penghujun sekarang ini,manusia dah macam syaitan..

No comments:

Post a Comment