Pages

Tuesday, May 24, 2011

TERIMA KASIH SAYANG SAYANG SEMUA

Hello almaripink

Alhamdulillah selesai dah semua..
Dah besar dah elysha macam rasa baru semalam tengok dia masa baby,sangat rindu da moment
Semoga anak ibu menjadi orang berguna
Menjadi anak solehah

Ibu harap Pandai2 lah jaga diri bila hidup di dunia yang bermacam rasa ini

Terima kasih kerana memberi seri dalam. kehidupan ibu dan abah

Terima kasih tak terhingga juga kepada yang sudi datang,yang tak berkesempatan datang pula doa kalian. Pun Sudah cukup,kepada nama2 yang tertinggal saya mohon maaf atas kekhilafan saya..

Ok korang memang ROCK
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

  1. pasne bole la pikirkan utk adik elysha lak..hehehe

    ReplyDelete