Pages

Sunday, May 15, 2011

NASI ARAB Restoran Zam-Zam

Hello almaripink....

semangat nak menulis dah kelaut sangat kelaut...tak tahu lah kenapa,entry ni sampai aku dah pegi tempat ni dua tiga kali baru ada hati nak menulis...
kali ini mari makan-makan
dah lama tak JJCM kumpul lemak huhu.........kali ini jom makan nasi ARAB,kasi rasa jadi orang ARAB barang sejam dua mau..(sambil lagu alunan padang pasir kedengaran)
tak jauh mana pun masih di dalam malaysia

Restoran yang dimaksudkan ialah Restoran Zam Zam, yang terletak di
Oasis 9,
Jalan Tengku Ampuan Zabedah F 9/F,
40 000, Shah Alam.
 
jap aku kurang pasti kat sini ada jual air zam zam ker tak...sebab tak tanya..kalau aku tanya mau macam ayam dengan kambing bercakap,sebab yang ambil order tu aku pon tak pasti dia paham bahsa apa,bahasa melayu kelaut,orang putih kesungai,tak kan nak uji akak der nak speaking arab...apa pon tak bole cam tu..
Restoran Zam-Zam ini ada menyajikan makanan asasi Arab menggunakan rempah-ratus asli dan herba yang diimport dari negara asal supaya dapat mengekalkan rasa dan aroma sebenar.



 tengah lapar memang HARUS semua sedap,serius tapi memang sedap
map google


3 comments:

  1. sedap ekk? mesti kena cuba nii..

    ReplyDelete
  2. farah:sedap....makan masa tegah lapar lagi bertambah sedap,price dia pon ok tak mahal sgt...


    sharingfoz:sedapp hehe

    ReplyDelete