Pages

Friday, May 06, 2011

Apa U suka ROCK?I hiphop ok haha

Hello almaripink...

Yeeeeyeeahhh agak rock hari ini apa sebab uikss bukan sebab malam tadi haha

Ok sangat tak paham mamat ini suka gila dowh dapat tshirt ni hebat ker?konsert tak dapat pegi dpt baju jadi la yeah yunk haha oleh itu pict pun tak berapa nak bagus la aku snap sebab aku rasa macam kenapa mamat ni perlu suka sangat ni.
.Tshirt sajoo kot
Elysha pon tak suka(haha nak jugak) sebab masa nak snap pict dia membz hulur2 belon pink dia yang dia dapat kat taska semperna buffday member dia

Sambil nyanyi2 allah selamatkan kamuuu
10x ulang

Haishhh sbb tu pict ada colour pink sipi2

Ok Oulss esok selamat berhujung minggu
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

  1. same ngan e...sebok ngan baju tu gak

    ReplyDelete
  2. mamaeza:haha tu la sama jer dua2 orang tu...

    ReplyDelete