Pages

Monday, April 04, 2011

IBU DAN ANAK RIANG RIA

Hello almaripink....
sekarang ini budak kecik ini asyik asyik nak tgk dvd BARNEY dia..
aku nak tengok tv memang tak dapat la kan..
serius dah fikir habis masak..
ok nak cerita lagi aku nekad sebab AF dah nak start ini muhaha
di sebabkan bulan ni alhamdullilah rezeki lebih...


siap boleh main game ok serius mak elysha suka haha..ada banyak pilihan game,untuk orang2 terpilih macam aku layan lah game yang tak memberi faedah..
tang anak kena kasi game lain ada banyak game meguji minda anak-anak juga kat dalam ini....pastu dah boring boleh kasi dia tgk dvd BARNEY sampai bohsan ya wahai anakku ..
ok ibu pon boleh layan AF,adnan sempit,Gemilang seperti biasa kembali waahh syorgaaa kembali..
dan yang penting boleh bawa kemana-mana... 
In-Car Notebook/DVD Player Travel Case- Case Attaches to Rear or Front Seat pun ada..
ok cukup dah nampak macam mak dia yang lebih2 suka ini..
serius lah cukup puas hati gadjet ini nak beli ipad memang tak mampu lah..ini cukup sudah :)


3 comments:

  1. salam zie, :) wow menarik! berape RM ni? bekenan pulak.hehe...

    ReplyDelete
  2. wsalam...fieda rm399...ada gak desinge2 lain byk pilihan la kiranya :)

    ReplyDelete
  3. mekaseh zie...
    mak yg lebih dr ank nie.huhu..

    ReplyDelete