Pages

Wednesday, April 27, 2011

HUJAN DAN PELANGI

Hello almaripink...

Pagi oulss...
Tiba-tiba bangun pagi tadi tekak macam tak sedap jer..
Pastu sakit belakang ini hadoiii sakit pula mungkin semalam petang main futsal tu jadi balik sakit belakang ini..tahan jer lah
Tapi best sangat semalam..

Esok pagi macam nak pegi opis lama nak settelkan sikit pasal cuti,surat2 semua bagai lah

kali ini update blog dah lebih kepada diari kehidupan pula huhu

So far kat sini alhamdullilah ok setakat ini, next week JPA nak datang jumpa sambil buat lawatan...
Insyallah kalau ada rezeki di permudahkan lagi semua urusan..

Amin..

"Kadangkala Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan petir dan kilat.. kita menangis dan tertanya-tanya, kemana hilangnya sinar...
rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi"

"Jika kau merasakan diri kau adalah benar, Mengapa perlu bertanya dari suara insan lain sedangkan kau ada jawapannya"

Ok oulss undur diri


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

  1. bestnyer main futsal..alyn teringin tp x de geng

    ReplyDelete
  2. ya betul.. kite manusia kadang kurang sabar menunggu sang pelangi itu bila kita rase tuhan bagi kite petir kite ingat tuhan xsyg kite tapi sebaliknya

    ReplyDelete
  3. kite sangkakan tuhan tidak menyayangi kiter kerana diberikan petir tapi kite silap kerana selepas itu pelangi yang indah buat kite. biase la manusia xtau sabar.. baru duga skit dh mengeluh kan..

    ReplyDelete