Pages

Thursday, March 17, 2011

SEGMEN BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN ( FIZIKAL )

Hello almaripink.....
dah makan tengahari semua,selamat makan-makan ya...ok kali ni saya nak join segment BRO BEN  ni lagi untuk kali kedua...

SEGMEN BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN ( FIZIKAL )






  1. sila letak banner ini 
  2. Tajuk : BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL dan linkkan ke entri ini ..
    Done bebeh!!
  3. Sila jawab soalan ini ...
    1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
      Pernah banyak kali dulu-dulu,jawapan macam good-good pula tapi hakikatnya, di sebabkan semua pasal fizikal  semua kelaut weh,akhirnya kelamaan aku sedar cinta yang abadi bermula dari keperibadian barulah  fizikal dipandang...
    2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
      lepas dah tau keperibadian dia,memang lepas itu fizikal aku pandang ...yang sejuk mata aku memandang sudahlah  alhamdullilah dapat...

    3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
      kalau anda sudah jatuh cinta dengan seseorang tu,semua bahagian fizikal dia anda akan rasa tergolong dalam katogeri manarik tak ada satu pun tak menarik derr...tengah angau semua indah di mata eceh...
    4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
      betul kahkahkah sebab lepas aku kahwin  ber kg kg aku naik...memang aku bahagia..plss jangan ada siapa-siapa kesah ya

    5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda .
      kalau aku bagi jawapan apa pun hakikatnya memang ada betulnya,korang cakapla jawapan apa pon mitosnya tetap sama... 
      walaupun pada zahirnya  cuma segelintir sahaja yang beperangai begitu..
    6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
      khalid jamlus en eddie anwar bin esmam(suami tercinta) ...lebihya dia,kurangnya aku,lebihnya aku,kurangnya dia....kami saling memerlukan untuk melengkapi antara satu sama lain..
    7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
      PUAS...:)

    8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
      dah PUAS kurus...:) so sekarang nak PUAS gemok pula..:) jawapan sangat menyedapkan hati sendiri..
    9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
      benda ni wajib tak???aku bersyukur kerana dapat suami yang memahami still boleh bertolak ansur tidak ada keterpaksaan,cumaa aku yang rasa memang aku perlu kurus untuk dia ngehh...

    10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh...
      kalau nak kurus kena rajin bersenam,rajin jaga permakanan itu sahaja yang aku percaya yang lain-lain sangat bohong...memang ada yang berkesan tapi korang still kena jaga permakanan dan mengamalkan senaman juga,see serupa korang jaga makan dan bersenam tak payah beli  produk2 yangMAHA mahal ...lebih baik beli alat senaman tapi kalau beli tapi pemalas piang nak guna pon tak jalan derr..
      motonya kena RAJIN ok...

10 comments:

  1. macam2 pendapat yang dekcik bace..
    singgah lah blog dekcik

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

    ReplyDelete
  2. jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  3. jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete
  4. macam2 citer ey?
    salam kenal dari newcomer.. :)

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html#comments

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

    ReplyDelete
  5. datang sini baca jawapan anda..
    fizikal dan paras rupa nombor, yang paling penting hati yang ikhlas!

    ReplyDelete
  6. singgah sini..

    mcm2 jwpn..

    jom jenguk jawapan sha pula...
    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/tutorial.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen abg ben..
    http://heandsheloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen abg ben..
    http://heandsheloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

    wahh..nice entry!! wee!!

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  10. dtg sini tgk jwapan yg awesome..meh jguk kiter punyer lak..http://nurul-lavendervsmint.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

    ReplyDelete