Pages

Friday, February 11, 2011

SI TEMBUN LAGI

Hello almaripink...

entri update sikit pasal si tembun saya ya...

bila idea tak berapa nak ada macam ini loh...

update pasal anak jer la..budak tembun ni kan suka buat mimik muka macam ini...rasa macam nak tarik-tarik jer pipi dia...dia paling pantang orang usik pipi dia,aku cakap-pasal pipi pipi pon dia leh jeling-jeling,padahal aku cakap tepiii tepiii huhu

ini  tengah bagi doremon makan fries nak di sumbat-sumbat dalam mulut doremon tu,pastu terus aku cakap elysha doremon tak makan fries dia makan dorayaki hahaha 
ini memang dasyat....mental aku time ini,tengok rambut dia dah gerbang-gerbang di pegi kejar anak kucing tu pastu pegang macam tu....sebab nak kasi makan keropok punya pasal.....abis la lepas ini kalau balik rumah pakmertua jangan harap kucing-kucing datang manja-manja kat aku,sekarang ni bila balik sana jer aku sampai semua kucing-kucing dah mencanak-canak lari macam tak cukup kaki woo....


1 comment:

  1. ganas guna elysha...tp penyayang... :)



    jom ke APA KATA HATI pulak,
    TERAPI MINDA

    ReplyDelete