Pages

Thursday, February 24, 2011

MENULIS KERANA APA?

Hello almaripink...

aku tak pernah terfikir dan terlalu berharap dan ambil pusing pasal follower,visitor yang masuk kat blog ini,sama ada dia memang kenal aku atau pun memang silent
reader...
terima kasih sebab sudi datang kat pondok buruk ini ayat  itu yang paling indah untuk anda,minta maaf masa saya terlalu terhad saya masih tercari-cari kelapangan waktu untuk menjenguk anda2
nak kata bz sangat sampai tak ada masa tu tak ada la macam tu..
saya baru nak belajar hidup bekeluarga masa saya memang kelamkabut..
kadang2 jiwa ini tak tetap time tu lah nak shopping on9 kadang-kadang saya suka membuang masa kat satu blog tu seharian haha pelik kan..
hehe
tapi cuma ini tujuan saya menulis
Aku menulis kerana punyai hati,kerana hati punyai macam-macam rasa kasih,sayang dan rindu...
buat setiap yang amat kusayangi dunia dan akhirat
setiap hari-hari yang di lalui akan terusan menjadi kenangan
aku nak simpan semua memori2 ini kat blog ini
semoga enam ke lapan tahun akan datang aku masih boleh mengigati saat ini
tak pasti aku gembira atau pon menangis bila membaca hasil penulisan kehidupanku
mungkin pada masa itu anak-anakku(berapa la anak aku kan)  mereka dah berginjak remaja
dah kenal erti kehidupan
semoga mereka pandai jaga diri kerana kehidupan akan datang lebih ganas mungkin kejam
kerana kehidupan akan datang aku akan di mamah usia,
ingatan dah corak usia ku mungkin mempengaruhi saraf pemikiranku
hopefully aku tak jadi nyanyuk sangat dalam usia yang awal huhu
sebab sekarang ni sifat lupa aku dah macam tahap patut kena tikam huhu,
salah  satunya tadi aku lupa nak bawak baju anak aku masa hantar taska
sangat ayamm tau...benda tu pon boleh lupa...

rambut dah panjang

masa photoshoot nangis pict semua muka masam :P

abah gigih potong rambut elysha


dah ada geng nak gedik-geduk huhu



p/s:cepat la bulan 3 saya mau merehat-rehatkan minda,nak gi bercuti nak cuti nak cuti..nak jalan-jalan

2 comments: