Pages

Tuesday, February 01, 2011

JOM CANTIK

Hello almaripink...

ok hari ini menulis jangan ikut hati nanti jiwa mati..
kita ikut nafsu serakah(bunyi macam geli jer haha)

hari ini saya dah ok ok...ok la tak macam semalam ,orang jenis marah kejap macam ini lah...bangun pagi dah ceria-ceria...mood sekarang ini mengada-ngada rasanya dah lama tak manja-manjakan diri...
erti kata lain mari gembirakan hadiahkan sesuatu kat diri sendiri

makeup memang tak penah shopping sebab mood makeup tu kadang-kadang... natrual beauty lagi bagus...saja try yang ini simpan stock untuk 1 abad...murah jer


benda alah ini memang first time nak cuba...selalu guna pencil...bila member cakap benda ini best tiba-tiba rasa nak beli :)))) pastuu bila tengok ramai pakai ni buat lentik2 hujung mata hehe suka lak tengok tapi belum penah buat juga :)



lipstick macam cantik lak warna ini...ini baru nak cari :) colour dia saya suka

jom cantik cantik...

jap-jap saya admire gila kat pompuan ini...




Yes, very beautiful
Who is she? 
MANOHARA

1 comment: