Pages

Wednesday, February 02, 2011

JOM CANTIK LAGI

Hello almaripink

eh eh esok dah nak CNY , malam ini dah makan BESAR,bila raya ini tiba-tiba rindu kat iklan yang  sentap dalam tapi sejak Allahyarham Yasmin Ahmad tak ada semua iklan cam cam sapsapsoi jer,tak berapa nak sentap dalam sentap luar sajoo...


ok hari ini jom cantik lagi-lagi >>>>>>>


beli ini lagi terbaik sebab dia macam lembab-lembab sikit,bukan lembab lambat tau tapi lembab basah-basah paham kan!!pastu harga sangat murah..bawah RM25...lepastu ada duit lebih lagi terus jadi member WATSONS RM12...tak yah isi2 form  sbb saya jenis yang paling tak suka kalau nak jadi member nak kena isi form,lain la kalau dengan rela hati memang nak jadi member,ini dan2 nak bayar casher ajak join jadi member pastu nak kena isi form,lepastu tiba-tibakan  rasa orang belakang macam nak hantukan kepala korang kat kaunter tu jer gerun terus tak jadi nak isi form  :P

tak jadi beli REVLON sebab bekas bukan warna pink muhahaa,packaging colour pink pula(yang tak suka pink jangan nyampah sanat yaa)


info ada kat sinun,colour ada banyak choise saya  beli code 09 sunset glow rasanya yang pict tu display tapi kat colour2 tu tak ada pula code 09 dorang lupa nak letak kot(boleh cam gitu)

mari belajar.marilaaaa
mari marilaaa kiss haha



p/s:tiba-tiba rajin nak edit pict walaupon hasil google....

No comments:

Post a Comment