Pages

Wednesday, February 02, 2011

ANAK DARA SAYA

Hello almaripink

jiwa memang dah ada kat rumah,berangan-angan tengah makan keropok sambil tengok tv cerita jackie chan,tapi rupanya masih kat opis laee ...memang tak la kan kalau nak buat keje time macam nie hehe

layan pict cik tembun ini jap...'






 kuar taska sambil lenggang makminah...macam sesuatu kat pipi dia huhu...


wahhh korang ade???


jangan pegang pegang mari pandang pandang


gelak-gelak mariiii


pipi sangat tembun hehe


burokk na ko elysha


sampai kuar gi makan pon still tak mo buka sticker tu....apa la teacher ko dah buat nie huhu...pastu kat dua2 belah telinga pon ada bintang tu gak..DIA  dah tido malam tadi baru boleh buka,hohooooo siap cacak pisau kat dalam mulut,mana la ibu ko tak mental elysha..





1 comment:

  1. sangat comellll~~ ;)
    tembam giler!
    nak pinjam kak ezy..buleh?buleh?

    ReplyDelete