Pages

Monday, January 24, 2011

TIPU-TIPU/TUPAI-TUPAI LAH

Hello almaripink..
sejukkk...keadaan cuaca amat sejuk di sini mencapai paras beku dah ni
opis saya ini semua suka feelling2 sejuk gamaknya...

ok dah lama tak cerita pasal makan...

penah  tak rasa otak macam dah terhenti nak pk mana tempat nak makan..penahkan
penah tak rasa kalau nak makan mesti suka pas pas kan soalan last last dua-dua lakibini emo huhu
penah tak rasa dah bajek kedai tu nampak cam gah jer best sekali makananya  ya ampum sumpah tak sedap rasa macam nak lempang tukang masak pastu lempang tokey dia sekali :P

ok kali ini saya try makan kat tipu-tipu tupai-tupai shah alam sec13 sebelah apartment perdana,depan restoran darul ehsan,depan apartment acapella juga sila cari :) ...


Location:Restoran Tupai-Tupai Shah Alam
Menu    : Air longan,Apple,Chiken Grill,Mushroom Soup,Butter prawn,Siput sedut masak Cili

komen   :pemandangan cantik,service tiptop superduper cepat suka sangat,makan pon sedap harga ok  walaupon mahal sikit tapi puas hati sebab service memang terbaeek la derr

ayat power:sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke dalam pinggan juga(boleh dah macam davic teoh dah suka bagi perumpamaan maksud dalam-dalam)

p/s:maaf pict di atas biasa-biasa jer tak berapa sharp sangat...


                                                                       "
                                                                       "
                                                                       "
                                                                       "
                                                                       "
                                                                       "
                                                                       "



ok ini nampak clear harus clear :P...budak tembun ini boleh bantai tido baru satu saat kot masuk kereta...

No comments:

Post a Comment