Pages

Friday, January 21, 2011

MOLEKNYA TERGOLEK

Hello almaripink...

haha arini perangai sangat la pemalas nak mam..
buat kerja tak berapa nak masuk..

tadi baca paper pastu ada satu tajuk tu cerita la pasal lori yang tergolek dengan duit-duit syiling rm75k ya tak silap..
kan ramaikan makluk2 yang kutip duit tu
ok la rezeki dorang sebab syarikat tu tak buat report polis lagi pasal kehilangan duit syiling tu..

waaaa rezeki la namanya tu ya..

siap masuk helmet bagai,
siap bersila tu paling best.

haha...

itu kira dah jadi hak awam ya kalau macam tu,ehe tak pasti...
plsss lori bawak tastangan coach, lv  guess bagai meh tergolek kat sini cun cun depan saya...minta-minta dalam tu ada jam sekali ya..

huhu habis...

No comments:

Post a Comment