Pages

Saturday, January 08, 2011

MASIH RAGU-RAGU?

CLICK UNTUK KEGEMOKAN IMAGE


kalau korang rasa was-was tak yah la cuba buat
tapi bagi saya apa yang ustaz ni cakap ada betulnya asalkan menutup aurat semua tu dah ok ok aja...
tak tahula kenapa jadi isu benda ni kan...maybe bila perempuan2 pakai tudung dah boleh bergaya ada pihak-pihak yang tak puas hati mempebesarkan isu ini ker ada segelintir wanita2 free hair dah rasa tergugat
sekarang ini pun bertudung pun dah boleh bergaya
kalau dulu2 siapa yang free hair dah anggap stylo dengan rambut ala2 JLO dia
but now saya respect habisla dengan dorang2 yg pakai tudung ni still pandai bergaya n jaga penampilan...

cer tgk yuna...


siapa tahu ada tak blog2 on malaysia jual .
MAYSAA SCARVED
saya mau huhu

1 comment:

  1. kat sini ade jual, tp mahal seyh~

    http://atiqahadnan.blogspot.com/2011/01/order-for-maysaa-scarves.html

    ReplyDelete