Pages

Tuesday, January 25, 2011

JANGAN CAKAP LEBIH

Hello almaripink...

ok hari ini mood memang macam saiko gile
kenapa kalau sebulan harus ada hari-hari yang mood macam chilakee ini
semua tak kena ,kenapa pula dalam masa yang sama harus sakit GIGI
ok itu dah memang vavi ...
lepastu rasa macam tak suka orang  cakap banyak-banyak mengeluh tak tentu(pening lah)
nak cakap banyak kali pon tak suka juga (penat sangat-sangat nak ulang)
cakap lebih lagi la tak suka adoiii dah kenapa ni ezy

sepatutnya entri ini harus pendam dalam ...oh no comment

siapa baca paper hari ini pasal  fasha nak sandar(teringat lawak zizan) hehe dah putus dengan jajai
ok mesti ramai yang suka...
makin lama makin meluat tengok fasha
ramai kot perempuan yang meluat
kalo jd perempuan then u know how to see things from our perspective
tak suka fasha sandha huhu 


sebab dulu masa dia baru nak pemes  masa form 3, dia menang gadis maybelline kat majalah remaja no 2 ke 3 tak pasti ,no 1 zahnita yang model jakel tu..So wartawan interview dia apa perasaan dia dah menang,antara ayat-ayat dia yang dia cakap adalah ramai kawan-kawan sekolah dia jeles dengan dia,sebab dia orang takut saya rampas bf dorang...haha aku dah rasa perempuan ini memang sesuatu, sebab memang macam hell gadis ni...first perspective ko dah tunjuk sifat yang tak bagus tu..
akhirnya memang betul sangkaan itu :)

suka nora sebab dia comel....member aku pon best friend dengan nora ini dia ok sangatt tak belagak pon....


No comments:

Post a Comment