Pages

Sunday, January 23, 2011

BARU PERASAN KER

Hello almaripink...
hari ahad punya update
kalau hari cuti jer update mesti ada kena mengena dengan kerja rumah heehe
macam biasa baju tak lipat still lagi mengunung tinggi..
tengah-tengah meratapi  baju yang menggunung tu tadi baru perasan,benda yang paling-paling malas semuanya ada kena mengena dengan baju...
basuh baju--sikit jer rajin
sidai baju--suka minta simpati suami hehe mesti dia akan tolong sidai :P
gosok baju--ohhh yeah ini sangat keterpaksaan penah salahkan iron board (sampai sekarang aku cam tak paham kenapa aku salahkan  board tu,tapi yang buat lagi tak paham suami terus beli iron board baru haha)
semua tak suka pasal baju cuma ada satu jer rasanya yang best pasal baju ini

BELI BAJU BARU adalah suka  sangat.....


No comments:

Post a Comment