Pages

Friday, January 07, 2011

AKHIR DAN MULA

YESS.....dah 2011

baru hegeh-hegeh nak bercerita....
boleh la ya kalau baru nak cete,
semua pun tahu kan penutup tahun baru kali ni sangat-sangat bermakna  jadi rakyat malaysia
proud to be malaysian,safee&fahmi both of u mysweethearts XOXO call me:)(nora danis pinjam ayat sat)
tiba-semua nak sayang  KFCM--saya dah terpengaruh dengan blog jejariruncing ini,tiba-tiba blog gf dia jadi hot
semua nak benci dia walaupon bf dia disanjung
heran kan manusia ni kenapa korang nak jeles...suka dia la nak tulis apa pon kat blog dia...ko ada KFCM tak derkan tak adakan
aku doakan yang baik-baik sahaja untuk kamu berdua ya...:)
pinjam pict ya elia


ok ni cerita tahun baru,tiba-tahun ni rasa nak meluangkan masa dengan rakan-rakan kucintaiik
plan lepak2 makan2 checking2 @Somerset Seri Bukit Ceylon KL--wiff my luvly girlfriend
ok plan jadi semua angkut anak suami dan  tunang masing2  bawak lepak sekali..wah meriah kalau gossip2 ni memang meriah la kan...buat dosa memang suka la kan :)
suami-suami stok layan cd berkoyan-koyan,kami isteri-isteri duk kat bilik gossip2 gedik-gedik snap pict...ini hobi ker atau sumpahan kamera tak tau la...




view dr bilik depan tu lot 10


memang nak tayang hidung dengan pipi pon


ok next lagi!! esoknya gi kenduri kawen member kat area rumah saya @ bandar baru sg buloh tumpah darahku lalala...dapat jumpa emak ayah adik tercintai juga...


next!! esoknya member opis kawen,alhamdulillah kawen juga dia ,huhu kenapa nak huhu ok tak boleh cerite lebih-lebih,ini silam punya cerita


ok ok dah abis esok esok dan seterusnya sampai hari ini penuh dengan ke kesibukan mengalahkan pemain bola(haha tiba-tiba)


ok beransur dulu..jumpa lagi untuk entry tahun depan eh acah jer ....





No comments:

Post a Comment