Pages

Tuesday, December 14, 2010

DIA

 hai...dah lama tak cerita pasal budak ini kan dia dah makin besar bagai juara syukur...my cica tak tau la kenapa kawan2 dia panggil dia cica....bukan cicah ok...eh tapikan dia suka makan biskut cicah2 dengan air teh or milo,pastu makan apa-apa la cicah sos...sesuaila elysha orang panggil kamu nama tu...geli ibu hehe

cakk...
suka kau ya habis duit ibu rm12 hinggit masuk benda alah ni kat IKEA...selalu rm5 jer tiba-tiba nak murah...dia menonong jer masuk sampai org yg nak pakai kan gelang tu tampal kat belakang baju dia...punya la macam ala-ala tak sabarkan anak saya ini...
ha tengok kan dah cakap....dah macam rimau dah....
betul tak dia dah besarkan dah pandai minum duk atas kerusi macam orang besar...oh cepatnya masa berlalu next year elysha dah nak 2tahun..kejapnya...tiba-tiba sentap best tau jadi ibu ini  :)
ini pict sebelum pegi IKEA... kat kenduri kawin cousin my hubby...pengantin tengah berarak ni dia syokk makan sumi...
pipi sangat gebu
rm12 bekira tapi rm200 lebih tak berkira sangat(nangisss)...huhu kesian kat dia sebab bukan selalu ibu boleh bawak cica gi taman kadang-kadang petang dah penat sangat bila balik kerja macam-macam nak buat ....pas ni boleh main puas-puas dalam rumah ya...ada rezeki tambah lagi..tambah adik ok boleh ada kawan kan auww

No comments:

Post a Comment