Pages

Saturday, November 13, 2010

RENUNGAN PAGI

saya menghabiskan masa berjam-jam lamanya berada di blog Aidid Mu’addib
sangat-sangat terpaku bagai di paku paku
rasanya carta blog paling HOT di abad ini jatuh kepada dia
dipersila kan kita bersama renung dalam sedalamnya
setiap bait-bait hujahnya
26 post di blog Aidid Mu’addib tak mendatangkan bosan( entri  berkajang² yang sarat penuh rujukan )
saya nak mengucapkan terima kasih banyak2 kepada dia
bagi yang nak menghentam dia tu saya tak masuk tolak campur
setiap orang di berikan akal fikiran
terpulanglah kepada anda2 nak mengunakannya dengan cara yang sebagaimana pon
setakat ini saya tak penah terjebak dengan mana2 program pon
kalau ada kenalan atau teman ajak berjumpa nak membincangkan "sesuatu"
first yang saya soal ko punya program ni ada kena mengena dengan duit tak kalau nak join
ofcoz la dia jawab tak kan dan ayat pon sedikit berkias kias(oh biar saya simpan ayat2 tu dalam hati)
alah takkan tak biasa kena belit :)
oh tak mahu tak mahu nehii nehii saya memang tak mahu terpengaruh
walaupon sebenarnya saya adalah org yg cepat tepergaruh kalau ada sale :P(ini kes lain)
tapi kalau dah melibatkan
kepada jumlah yg riban2 ini,sorry to say la yaaa...jadi mak bakhil la sekejap..
saya sangat sayang duit hogehh
tak suka melabur kepada benda2 karut
baik sopping sakan beli barang yang kita suka ,sekurang2nya kita nampak duit kita hancur lebur di mana
oh sangat tak sanggup nak main2 lebur2 di sana sini
akhirnya diri sendiri yang LEBUR huhu


p/s:minta maaf kalau ada yang tersinggung,saya akui saya tak arif sangat dalam dunia Business ni.....tapi jangan la  tipu2 tak suka tau..dosa tuhan marah ngeh ngeh

No comments:

Post a Comment