Pages

Sunday, November 28, 2010

1 SIFAT

  m.a.l.a.s
Kenapa nak kena ada sifat ini.....
sebab dia sangat best sumpah tak tipu :P
bukan malas update blog ya..
saya tak update blog sebab agak sibuk..

kadang2 tak ada la sibuk mana pun...
dah semangat2 nak update pastu dah hilang semagat lak haha boleh macam tu
hari cuti slalu kemas rumah bagai...
dah bekerluarga ni kan weekend adalah hari2 penuh
pergi kapar pergi bbsgbuloh pergi kenduri kawen pergi jalan2
pergi buat ini pegi buat itu
penuh dengan pergi balik
rumah tok sah cakaplakan dah macam
dah macam,macam apa ya susah nak di terjemahkan dengan perkataan

baju x lipat sudah berbukit bukau...paya mengalir semua lengkaplah
basuh baju adalah sangat rajin siap rebut2 lagi,i nak basuh baju eh laaa bagila i basuh baju
tapiiiiiiiiiiiiiiiiii lipat baju adalah pemalas piangg dua2 org ini hehe
ada tak mesin lipat baju kalau ada mungkin aku org yg ker 1000 beli hehe takmo ngaku gak no 1
sebab mesti ada ramai lagi yg malas lipat baju huhu ada ker?
plsss plsss tolongla  ahli kajibumi ahli sain ahli muzik apa2 kan cipta la mesin lipat kain...
ohh sal malas sgt ini hehe..

tapiiiii cuti kali ini penuh ber makna
suami saya telah mengupah cleaner di opis nya suh datang kemas rumah
oh yeah sgt suka.....

tiba2 jadi rajin hari ni haruss update blog..
sebab ri tu suami tanya u dah lama tak update blog ya..
i sibuk la check email ambik order huhu tu tak update kdg2 malas menguasai diri
sila shopping wholesale baby di SWEETPINKYSTUFF  
ok hari ni tiba2 rajin update lah blog sebab dah tak tau nak wat keje apa
poyo kan....

ok update di hari minggu yang indah....
sekian wassalam..

1 comment: