Pages

Monday, October 11, 2010

CONTEST MARI MENCIPTA HEADER

HALOOOO CONTEST I M BACK....
dah lama tak join contest
cik peganjur pon dah jemput join memeriahkan contest ini
ok apasalahnya join
Anyway aku memang like barang yang di jual tu
nak chanteq tak macam cik penganjur tak(bodek skit hehe) jom kita usha barang kat
Zone Chanteq Shoppe
ok contest yang aku join ini adalah  Mencipta Header untuk sales blog beliau Zone Chanteq Shoppe.
dan tarikh tutup penyertaan pun masih lama lagi, Sampai 4 November 2010. Sempat lagi kalau anda nak join.
Anyway syarat pertandingan ni pun SENANG sajer!
1. Follow blog MaszLavista dan of course.. Zone ChanteQ Shoppe!
2. Like page Zone ChanteQ Shoppe di Facebook!
3. Design header yang lawa! gempak! dan tak boleh tahan! untuk blog Zone ChanteQ Shoppe!
4. Letak banner Zone ChanteQ Shoppe di sidebar anda
Photobucket

5. Tinggalkan nama dan link entry anda di sini

Well.. .. hoho..
Here's mydesinge ala2 gediksss

Photobucket

Photobucket 

ada 2...pilihla maszzz....kalau saya prefer yg no 1 tu....

1 comment:

  1. sangat cantek laa ezy..pndai ko design..ok.sila tunggu deadline yer sayang....muaahhhh!!!

    thanx kate aku chantek..haha!

    ReplyDelete