Pages

Wednesday, August 11, 2010

SET SAUNA DIAMON & SAUNA VIBRO PANTS

SAUNA DIAMON
Ciri- Ciri Sauna Diamon:
-Terdapat empat warna menawan, iaitu silver, biru, merah dan pink.
-Mempunyai rangka yang perlu dipasang. Amat mudah untuk dipasang kerana tidak mempunyai skru.
-Tidak boleh dilipat.
-Kelihatan cukup eksklusif, dengan kawalan remote control, kain tahan panas dengan 3 lapisan dan mendapat jaminan 1 tahun.
-Mendapat kelulusan daripada Suruhanjaya Tenaga Malaysia
-Mendapat khasiat yang terbaik hasil amalan bersauna secara konsisten spt badan menjadi lebih langsing, kulit lebih cantik, menyahkan toksin didalam badan, membuang kolestrol dan lain-lain.
Komponen Sauna Diamon:
1. Bathtub
2. Steamer Pot dan Remote Control
3. Steamer Hose
4. Batang PVC
Harga: RM390.00 (N/P: RM560.00)
Percuma: Herba 1 Pek (5 Uncang) dan Pengurut Kaki
Kos Penghantaran Gdex Express:
Semenanjung Malaysia: RM10
Sabah/Sarawak: RM50SAUNA VIBRO PANTS
Produk inovatif terbaru Sauna pants yang mempunyai dwi fungsi; terapi panas sauna dan getaran. Ianya sangat berkesan dalam mempercepatkan proses memecahkan lemak dan menghancurkan selulit yang terdapat pada tiga bahagian meliputi perut, peha dan pinggul. Rekaan yang sama seperti Sauna Pants tetapi ditambahbaik dengan kelebihan getaran yang mampu merangsang pengaliran darah di dalam tubuh, memecahkan lemak degil dan selulit di tiga bahagian tersebut.

Terdapat 5 mode getaran yang boleh dikawal mengikut keselesaan dan satu mode statik terapi panas sauna yang selesa dan mampu menyebabkan kita berpeluh ketika menggunakannya.

Sesuai digunakan oleh semua peringkat usia untuk mendapatkan faedah dan kebaikan bersauna - membuang kolestrol, mencantikkan kulit, merapatkan rahim, bertindak sebagai tungku moden bagi wanita di dalam pantang, merangsang pengaliran perjalanan darah yang baik, melegakan sengal-sengal dan kesakitan di bahagian belakang dan kaki, membentuk pinggul dan membantu masalah perlawasan.

Sauna Vibro Pants adalah produk terhebat sauna kerana menggabungkan ciri-ciri getaran yang menjadi nilai tambah dan keistimewaan kepada produk sauna ini dan selamat digunakan.


Kaedah penggunaan:
Sama seperti sauna pants tetapi disyorkan digunakan sebelum tidur semasa kita berbaring. Masa bersauna 30 minit dan auto-off setelah 30 minit. Seeloknya digunakan setiap hari dalam keadaan berbaring atau berdiri.

Jaminan selama 1 tahun.

Harga: RM250  (SEMENTARA STOK MASIH ADA)
Penghantaran GDEX Express:
Semenanjung Malaysia: PERCUMA
Sabah/ Sarawak: RM15
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment