Pages

Wednesday, August 04, 2010

IBU RINDU

PENAT nya hari ni berat jer pala ni......
badan pon rasa tak sedap ni mana tak nya hati pon tak sedap gak...
hari ni baru start kerja...dah 2 hari jaga elysha...
elysha dari khamis kena cirit birit sampai sekarang tak ok sgt lagi...
kena food poisoning dokter cakap hurmm apala anak ibu makan ni...
masa mula2 kena siap muntah2 bdn panas.....
now demam dah ok batuk lak datang tp ciritbirit tu still ada...
macam2 dah cuba ciritbiritnya still ada,tp sebaik dia lalu makan..
kalau dalam minggu ni tak beransur gak ciritbiritnya
kena la refer ke hospital hurmmm tak suka sangat kalau gi hospital kadang2 tah apa2
tah dorang ni lembab tak yah cakap la kan...
ada anak member sorang kena ciritbirit 2 hari kena tahan wad...
dokter haremm tak bagi ubat pape pon..
ada ker dia suh bagi vitagen tak pon yalkut...itu aku pon tahu...
kalau dokter tu cakap macam tu kat anak aku serius aku lempang terus dokter tu
gile apa serupa tak yah gi spitah,adoiii macam2 meluat dengan gov hospital ni
nak hantar private adoiii,banyak kan nak guna duit tambah2 nak puasa hurmm...
petang ni nak gi klinik yg biasa elysha pegi chekup nak cakap dia nya ciritbirit tak kurang lagi maybe dia tak suai ker ngan tu dokter tu kasi ubat lain ker....hurmmm tah tgk la ya keputusan nya nanti...moga2 elysha kuat dah seha macam biasa...
nak kerja pon tak tenang macam ni...
tadi pon lari2 kejap gi taska bagi elysha makan tidokan dia...
siannya anak ibu rindu nak tgk elysha gelak2 sepah2 umah ibu sanggup kemas pastu..(nangis tik tik tik)


k oulsss my dear  bloggers fwenn doakan anak saya cepat sembuh ya.....
amin2

Photobucket

2 comments:

  1. moga cepat sembuh ya...mmg kan gov spital ni kadang2 sakit kn hati plk rasanya....

    ReplyDelete
  2. hofefully dear elysha cepat sembuh..ciannyer baby doll auntie neh

    ReplyDelete