Pages

Thursday, July 29, 2010

LANGKAWI

salam.....
waaaaaa rindu bangat sama blog pinkku ni setelah sekian lama tak hupdate blog...bz mengalahkan artiss(nak artiss aja :P)
banyak benda yang perlu di uruskan....
ok untuk menunaikan janji2 rock aku  pict2 di langkawi....
itu pon aku letak sikit2 jer ya kat blog ni hehe
nak tengok lelebih jemput la datang rumah raya ni
wah wah puasa pun belum lagi
tergedik2 lak nak sambut raya
baju raya korang warna apa??????
saya warna hijau lumut heheh gile comei(sedapkan hati sbb tak dapat warna pink warna hijau pon nak ckp comei)
maklumlaaa angkatan tentera aku ramai naa lelaki adik2 ipar aku n adik2 aku semua lelaki huhu...pink kan warna tak gagah segagah dorang la kot huhu nyampah gagah ker???(huhuhu majookkk la )
ok ok sebenarnya nak tunjuk pict jer ni nanti kita cerita2 banyak ya next entry

bye bye bye bye LANGKASUKA OPSSS LANGKAWI
Photobucket

No comments:

Post a Comment