Pages

Monday, July 05, 2010

A B C & 1 2 3 & D I E T


OKok semua adalah buku,dah tiba masanya belajar rajin2 dah besar jadi orang yang berguna kepada masyarakat bangsa dan agama ok...:P
sekarang ni my elishh dah suka tengok2 book baca2 A B C
sudah pandai sangat mengikut apa yg org ckp hari tu dia ckp kereta kucing kakak(huhuhu huruf k jew semua)
merajuk adalah hobi dia(kenapa la bukan memancing  hahaha)
jalan lum lagi adoiii lambat sikit,gigi dah  mencanak2 dah tumbuh
ari tu jalan2 gi MPH cari semua buku tu....
sila abaikan buku pink blue itu yg bertajuk  PROJEK DIET
itu bukan aku punya :)
nice la buku tu comei tapi lum abis baca lagi....aku ni dah hilang punca mau kurus
ok sangat nyampah kalau ckp sal kurusss sila ramai2 menyampah juga baru ada geng :P

Photobucket

1 comment:

  1. menyampah jugak utk kurus..heheheh
    (",)

    ReplyDelete