Pages

Friday, June 04, 2010

JUSCO PUNYA PENANGAN

alo alo....entry kali ni saja2 nak cerita pasal kupon free jusco dapat masa beli belah jusco day masa tu muhahah bukan banyak pon tapi cukupla menampung belanja2 barang2 tambahan tuk dapur wah mentang2 ada kupon barang dapur sibuk nak beli kat jusco...ya la rugi wooo beli baju beli barang makan lebih afdal(bkn aku cakap ok ni my chenta cakap saving giloss mamat tu ikutkan aty aku beli baju lagi afdal huhuhu di sebabkan aku isteri yang ala2 soleha haruss ikut cakap suami ngehh)


ini adalah pict pertama aku snap,zaman sekarang ni memang kalau dah parking keta org sibuk2 kuarkan hf semata-mata nak snap pict parking...dah ada gambar pon kadang2 boleh gak sesat nak cari keta waaa macam mana tu ????





malas nak berangkut2 stroller pink bdk ni  dari umah aku nak bawak turun penat ...sewa keta ni lagi bagusss siap kena bagi nasihat lagi oleh abahnya  sebab tak geti duk diam


demam bola dimana-mana almaklumla piala dunia nak start(waaa tak sabarnya nak tggu 11 hb)

pastu elysha asik2 tunjuk bola tu...budak ni memang gilosss bola



LIST BARANG
  1. susu kotak anlene
  2. susu kotak dutch lady
  3. sabun basuh breeze colour
  4. kopi
  5. kacang sedap(aku paham2 sendiri jer)
  6. nugget or lain2 la
  7. buah durian hahaha
  8. makanan elysha
  9. air lens aku
 itu jer kot tak der la banyak sangat.......

singgah watson beli shower bau rose mangiiiiii,pastu ambik mask dia sekali(tapi pening loh kalau pakai bau dia kuat sangat menusuk hidung tapi kalau mandi pakai shower tu ok ja bau dia best,lip pure tu adalah terbaekkk ok sila beli...itu saje




pastu balik..................dengan hati bunga2 riang
Photobucket

3 comments:

  1. ooh..suka bau ros..tapi memang ros bau dia kuat sket kan..

    ReplyDelete
  2. oohh...me likey shopping...hehhe..tp sama arr cam my hubby pn...suka beli brg dapur gak dari beli baju....hihi...bagus2...

    ReplyDelete
  3. kniedaz:aah kalau tuk shower saya suka roseee best sangat tenang bau dia...

    mummyar:sama la ngan hubby i tu bleh geng la dorang....hehehe

    ReplyDelete