Pages

Saturday, June 26, 2010

YUNK ABAH AYAH

Hope tak terlewat la tok entry ni ngam2 seminggu baru hupdate bagusss memang ya la kan...
to my lovely hubby happy fathers days
thankzz cozz be very good abah :)
tak lupa kat ayah juga ramli mohd isa dan my fil esmam samsuri
thankzz coz be very my good ayah :)

juz celebrett secara kecil kecilan @ the curve


kenapa ada enam???

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


celebrettttt secara pukal sekali dgn all mybest fwen punya hubby masing2 ,baju biru tengah pegang perut tu bakal jd daddy nanti(pandai ko kasi posee mcm tu ya jep)


20 tahun dahulu seorang anak telah diberikan sebiji coklat oleh bapanya kerana anaknya itu sering malas untuk membuat kerja kerja sekolah rendahnya(saya la tuh)

Selamat
Hari
Bapa

Ayah abah yunk


Photobucket

No comments:

Post a Comment