Pages

Tuesday, June 22, 2010

HAI LONG TIME NO SEE WHY SO SEXY

ok im back!!sekarang ni nak update blog tak kira masa ikut suka suka aku jer time malam pagi2 buta,so korang pon boleh baca bila2 masa juga eh camtu plak...:P
hurmm gile banyak benda nak cerita tapi b4 tu mula dengan ini...


hawwwtt ok....
berendam rendaman di rumah sahaja


ok enaff tangan dah kedut2 hidung dah banyak sangat sedut air
pas mandi bawak minnie minnie(pangil mcm tu sbb ada dua)round2 dalam rumah dia sangat like love ngan minnie mouse


supermannnnn sila  jgn tiru aksi ini,hanya untuk kanak2 1 tahun 1/2 ke atas ok boleh cuba tanpa ragu2


P/S:ada story lawak masa beli kolam tiup2 itu heee nanti i cerita ya...
Photobucket

1 comment: