Pages

Wednesday, June 23, 2010

CHOCO COKELAT CELUP

Instax mini 7s choco

hye oulss kali ni nak beli barang ni  :P aku buy kat kika
memang dah lama cari ini barang
biasa kalau  snap pict tah bila lah boleh cuci ada seabad sekurun
macam pict kawen aku sampai now ada yg tak cuci ok bagus
kalau fuji instax mini 7s choco(dia ada banyak colour white sangat smart huhu) ini korang pose2 gedik sikit pastu tak lama pastu kuar la pose yg gedik2 tu :)
soka kan soka kan
aku beli sebab next month nak gi vacation with my chenta  n myelyshh
my hubby ni dia sangat la tak reti nak suprizee bagai awal2 sudah kasi tahu nanti nak gi celebret annivessary la u tlg search kat langkawi kita gi sana yaaaaa enaff ayat sangat sempoi(1 minit depan pc dia boleh pening so dia mmg tak suka nak search2 ni dia rabun IT haha)
ok org jawa mmg tak romantik yaa?? haha
but now tgh pening nak choise sama ada kat TOK BALI (tak dapat gi bali, tok bali pon ok la)or LANGKAWI aku more kepada tok bali tapi tu la langkawi pakej dia lagi terbaek urmm mana ni?
so bolehla rasmi n snap pict cantek kat sana nanti :)



Photobucket

6 comments:

  1. sgt chantek arr ezy....pasni leh snap bnyk2 eh....sure n3 pasni picsa lg bnyk nih....hehhe
    owg jawa x romantic ker?hehhe...romantic tu mayb x kot...tp owg kata...power...hahha...just jocking ye...kui..kui...jgn marah k...

    ReplyDelete
  2. chantek kan i pon suka sangat......mmg tak romantik yessssss mmg power hahha i likeee :P ur hubby org jawa ker??kekekke

    ReplyDelete
  3. Hi ezy .. Thanks for your support i ade email u tracking num .. So u boley check nnt k ? :)
    Btw kalau u nak beli film .. I still ade stock lg :p

    ReplyDelete
  4. owhh ok dear..if nak nanti i bg tahu ya :)

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer dapat kamera siap dah cuci camtuh..heheh..ko nk g vacation, nk itot..

    ReplyDelete
  6. bukan my hubby jawa tp diri sendiri...hahah...masuk bakul angkat sendirik...hihi

    ReplyDelete