Pages

Sunday, June 13, 2010

ALHAMDULILLAH

HYE oulsss entry kali ni agak berjela-jela ok...silala baca dengan muka ada senyum :P ok adaaaa bagusss
ok firstly nak story pasal last week dapat birthday party invitations from fie SWEETPINKYSTUFF owner
di samping itu ada perbincanggan sikit pasal offer job yang blog dia tawarkan
now dia dah ada agent satu malaysia n semenanjung dan kedai pula bakal opening  middle of jun ini  insyallah
so fie agak bz la kan bizzness pon dah maju sbb tu dia offer job tu
kedua aku memang suka gilosssss stuff baby yang fie ni sale gilossss meletop cun n kebanyakan stuff yang dia sale non ado di malaysia semua china mariii n da stuff look so so so sweet hogehh
ketiga me like bizzness2 ini n memang tengah mencari side income :P
marila kita layan pict masa buffday party marissa kita org sampai lambat sikit so tak sempatla tengok buffday gurl potong kek...layan2 la pict yg ala2 ni :)


sempat lagi berbizznes fie yg baju purple

elysha pon bz main

alisha(princess fie) wiff elysha(princess saya)(bunyi sama tapi ejaan lain )

ok cukup sangat ala2 pict aku tak banyak cozz makcik sogan nak tergedik2 ambik pict

pastu mari kita layan pula pict stuff2 stock yg akn smpai dlm 23 june 2010
sila klick dua kali untuk lebih jelas :P

 thomas & Friend Luggage bag RM75/pc 

 Adidas & Nike From RM25-RM35/pc
 
prewalk shoe from RM12-19/pc


assorted romper, jumper,body suit etc frm RM13-RM20

 assorted diapers bag from RM25-45/pc


assorted dress frm RM19-28/pc(ok aku sangat like yang ini)




ready stock!! BABY TIGHT BUDGET SET 1dozen RM96


ready stock!!respecial edition baby tightsize: 6-12 wholesale: RM110/pack of 12pc

ok cukup tak
kalau tak cukup jum tengok lebih lanjut  kat blog ni yaaa SWEETPINKYSTUFF sebarang pertanyaan nak tanya soklan cepurmas nak booked order
kat aku pon boleh  sebab now order from sweetpinkystuff semua masuk email aku ...:) nak tanya apa2 pon boleh juga email aku...
customerservice_sweetp@yahoo.co.uk 

raya dah nak dekat ni mana2 yang nak beli baju si chomel jum shopping sini....


ayat seribu dinar (sesungguh nya rezeki itu dtg dari yg MAHA ESA)syukur Alhamdulillah..





Photobucket

No comments:

Post a Comment